DET SIGER MINE KLIENTER

"Jeg blev meget glad for din clairvoyance, du er en fantastisk åben kanal. Det rørte dybt hos mig, at du så klart kunne sætte ord på min personlighedsdannelse og det menneske jeg er. Du taler så tydeligt, at al tvivl fordufter. 


Et ganske særligt naturtalent, det er hvad du er. Jeg er så taknemmelig for at opleve dig!


Tak til dig Robby"


J.K.C.

 

A.S.

 

"Kære Robby, tak for i dag.

Det var en helt fantastisk time og jeg har en dejlig ro i maven. Du er virkelig behagelig at være i rum med og man føler sig tryg i dit selskab. De ting du fortalte ramte plet og gav mening for mig og du gav mig nogle konkrete ting at arbejde med, hvilket jeg havde brug for. Jeg har fået blod på tanden og modet tilbage. Tusinde tak for det!" 


"Jeg har været til meditationshealing hos Robby og det var en utrolig god oplevelse. Først en kort meditation, som fik mig til at slappe dejligt af og derefter selve healingen., som var virkelig blid og powerfuld på samme tid. Det var en fantastisk oplevelse, at ligge der og være fuldstændig fri for bekymringer og bare tage imod. Bagefter følte jeg mig positiv og løftet og fri for smerter. Jeg kan på varmeste anbefale Robby, som en super dygtig og empatisk healer."


G.K.

 

M.L.

 

"Robby er en virkelig dygtig, sød og meget indlevende clairvoyant, med hjertet på det rette sted.

Han ramte "spot on!" også med nogle hel særlige ting. Ikke nok med han er god til at få det ind, også om fortid til nu og fremtid på forskellige områder, så havde han nemt ved at finde masser gode "bæredygtige" redskaber og gode måder at løse ting på frem.


Han sagde mange af de ting jeg går og tænker på, og kommer med et syn på det. (Selvfølgelig uden jeg havde fortalt ham noget som helst om det.)


Han møder vitterlig en præcis hvor man er. Det er rørende.


Han er bestemt anbefalingsværdig!"